пʼятниця, 1 листопада 2013 р.

Нарада учителів інформатики району з питань організації та проведення учнівських олімпіад з інформаційних технологій та інформатики

30 жовтня 2013 року на базі Миколаївської ЗОШ №2 відбулася інформаційно-методична нарада учителів інформатики району з питань організації та проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформаційних технологій та інформатики. З питання організації та проведення олімпіад виступила завідувач РМК Кушнір Є.І. З особливостями проведення цьогорічної олімпіади з інформатики ознайомила Хасанова М.М., голова районного методичного об’єднання учителів інформатики.


Вперше олімпіада буде проведена в онлайн – режимі. Завдання до олімпіади будуть розміщені на сайті. Виконані завдання учні надсилатимуть на сайт, де і перевірятимуть на передбаченому автором задач наборі тестів, а вердикт системи та кількість набраних балів будуть доступні на сайті в межах однієї хвилини.
Координатори районної олімпіади матимуть доступ до онлайн системи для попередньої підготовки переліку учасників від регіону, перегляду результатів під час проведення змагань та для зв’язку з організаторами.
Переможці олімпіади визначатимуться по кожному класу окремо.