пʼятниця, 16 серпня 2013 р.

Участь у Всеукраїнському семінарі-практикумі міжнародного конкурсу «Бобер-2013»

ІІ Всеукраїнський семінар-практикум для обласних координаторів Міжнародного конкурсу «Бобер» в Україні відбувся з 5 по 10 серпня 2013 року в Яремче Івано-Франківської області.

VІ Міжнародний конкурс «Бобер — 2013» буде проведений 10 листопада 2013 року. Конкурс буде проводитися у п’яти вікових групах: БОБРЕНЯТОЧКО – для учнів 2-3 класів, БОБРЕНЯТКО – для учнів 4-5 класів, БОБРЕНЯ – для учнів 6 –7 класів; БОБРИК – для учнів 8 – 9 класів; БОБЕР – для учнів 10-11 класів загальноосвітніх шкіл.
 Марія Хасанова, координатор Миколаївського району Львівської області, вчитель інформатики Миколаївської ЗОШ №2. Одну з задач пані Марії включили до Міжнародного банку задач конкурсу «Bebras». Проте не всі країни, на відміну від України, мають змогу для реалізації інтерактивних задач.


  
 — Миколаївський район (Львівська область)  четвертий рік бере участь у Міжнародному конкурсі «Бобер», по кількості учасників ми другі, а по частці залучення учнів – перші. Всі старшокласники зацікавилися ІІІ рівнем задач даного конкурсу, а також їм подобається, що можна у випадку невдалої спроби повторити виконання завдання. Введення «Бобреняточка» з 2-3 класу буде сприяти зацікавленості предметом «Сходинки до інформатики» та підвищенню комп’ютерної грамотності дітей. Адже діти мають сприймати комп’ютер не тільки як ігровий засіб, а й вчитися логічно мислити.